söndag 17 augusti 2008

Snart dags!

Påskvänner!

Så får jag väl säga hejdå och tack för den här veckan! Jag tänker cykla 30 mil idag och imorgon, så det här blir det sista jag skriver på ett litet tag. På ett eller annat sätt tänker jag rapportera från Mellansel under nästa vecka också. Men inläggen lär bli färre och troligen kortare.

Vilket kanske inte är någon nackdel. Vare sej för mej som skriver eller för dej som kanske läser.

På återseende! Och som lille Tim i Dickens´ julsaga sa: "Gud välsigne oss allesammans!"

Den korta stund jag vandrar här...

3 kommentarer:

Jonas Bonde sa...

Kommer sakna dina många inlägg som faktiskt är min huvudsakliga nyhetskälla för EFS-nyheter :)

//Jonas

+Erik sa...

Instämmer i Jonas kommentar.

Andreas H sa...

Tackar och bugar! Samtidigt blir jag lite orolig, för jag får verkligen passa mej så att jag i egna eller andras ögon inte blir någon sorts "EFS-informatör". Jag har ju egentligen ett mycket begränsat synfält, både p.g.a. personliga begränsningar och p.g.a. att Hälsingland och Bollnäs med sin lilla EFS-förening kanske inte är världens bästa "EFS-utkiksplats". Mitt kontaktnät kunde absolut ha varit större, om man säger så. Och t.ex. Budbäraren med dess eminenta journalister gör ju ett betydligt grundligare informationsarbete än jag.

Deras handikapp är ju dock att Budis numera utkommer väldigt sällan (men nu är det dags igen!). Och helt klart får en tidning som t.ex. Dagen därmed en ännu viktigare funktion som offentligt samtalsforum även för EFS-are (se t.ex. debatten mellan Georg Andersson och Olof Edsinger). Kanske även en del bloggar (bl.a. Präst-Eriks egen) och t.ex. EFS-gruppen på Facebook kan fylla en sådan "kompletteringsfunktion"?

Men jag rekommenderar verkligen Budis! Den är verkligen värd 30 kronor per månad - välj autogiro så glömmer du aldrig prenumerera! Liksom jag rekommenderar Dagen (som jag nog "knyckt" de flesta av mina EFS-nyheter ifrån, ca 150 kr/mån i pappersform).

För nu dröjer det ett bra tag innan jag ägnar mej åt någon nyhetsbevakning - om jag ö.h.t. kommer att hinna med det ens när barnen har gått isäng och köket är grovstädat. Plugga, öva, plugga...