tisdag 12 augusti 2008

Det lönar sej att gå ut i media ibland

Påskvänner!

Nu blev det fart på Sensus och Mackan Andersson fick sina pengar i rödaste rappet. T.o.m. en ursäkt för förseningen följde med. Han har inte riktigt återfått förtroendet för Sensus utan kommer i fortsättningen att begära ev. betalning i förskott (från Sensus alltså).

Han gillar mer att vara snäll än arg, säger han. Det är säkert sant, men nog var han rätt festlig också i sin ilska. "Stora ångande högar av björnbajs" skrev han om ett uttalande från Sensus. Bli nu inte avskräckta av det - Mackan ÄR en fin kille, men nu var han rejält arg! Bind inte munnen till på oxen, för då får ni skit!

Nu är det morgon, dimmorna lyfter,
fågelsång över vaknande jord.

3 kommentarer:

Mackan sa...

I den mån man ska gradera svordomarna i den posten var kanske inte "ångande högar av björnbajs" det värsta/bästa. Men så få förstår kinesiska... ;)

Jaja - skönt att det är över.

Nu är jag snart nere på normala blodtrycksnivåer igen.

Off topic: Har vi för övrigt setts när jag varit i Umeå / Luleå? Har varit i trakterna där några gånger i EFS-sammanhang?

Andreas H sa...

Och mina blodtrycksnivåer är precis på väg upp i taket för att jag inte fick ut mina över 10 000 i skatteåterbäring den här månaden heller!!! Jag vill ha miiiiina pengar! Nuuuuuuuuuuu!

Jodå, nog kan vi ha setts nån gång. Jag bodde i Luleå 1970-90 och i Umeå 1995-96 samt 2000-03. Men nja,nä... inte medvetet i a f. (Hade gärna gjort det).

Mackan sa...

Hey, du har i alla fall inte börjat svära på kinesiska än. Åtminstone inte på någon blogg :)

Och jag tror inte heller att vi setts, medvetet, i så fall. Men hoppas att vi gör det i framtiden.

Ser för övrigt att du länkar till vännen och förläggaren Daniel Astgård... Sånt ger pluspoäng.

Allt gott, Guds rikaste välsignelser

(Gjorde för övrigt samma erfarenhet som du, förra året. 10.000. i skatteåterbäring. Som kom i December.)