söndag 13 maj 2012

Aftonbladet om Jesusmanifestationen!

Påskvänner!

Man upphör aldrig att förvånas. En regnig femte Jesusmanifestation (nej, jag var inte med i år heller) blir plötsligt den som Aftonbladet skildrar som allra mest positivt. Trots diskussionen kring religion hjärta hbt som inte fick ställa ut i år, och trots usla vädret och det lägsta deltagarantalet (enligt Dagen var det under 15 000). Tack till er som höll ställningarna och trots regnrusket gav era vittnesbörd i offentligheten! Det värmer!

Tydligen hade man detta "mellanår" dessutom äntligen fått lite fart på sången och "hejaropen". Jag minns för två år sedan när vi blev pinsamt överröstade av en liten djurgårdsklack. Vi visste liksom inte vad vi skulle sjunga ihop (ungefär som när EFS:arna jubileumsåret 2006 tågade till Skansen under lite onödig tystnad, vi KAN ju sjunga vi också ju!). Men nu var det visst andra bullar! Kul!

Ha nu en god och uppbyggande Bönsöndag - det är en Jesusmanifestation att delta i den gemensamma gudstjänsten på hemmaplan också. Men jag tror nog att vi ses i Kungsträdgården 2013!

Låt mej få höra om Jesus,
skriv i mitt hjärta vart ord,
sjung för mej sången så dyrbar,
skönaste sång på vår jord.

Inga kommentarer: