onsdag 18 mars 2020

Hockey-VM, Eurovision och nu... Efs årskonferens!

Påskvänner!

Så kom då till sist beskedet att inte bara mitt 50-årsfirande och dronning Margrethes 80-årsfirande utan även Efs årskonferens i Jönköping ställs in.

Men påsken är inte inställd, vad ryktet än förmäler, och hur firandet än tar sej uttryck i år. Kunde påsken firas under krigsvintrarna på 40-talet, så nog ska den firas i år med.

Vivit!


2 kommentarer:

Sigrid sa...

Det var väl väntat? I alla fall har jag trott det. Skulle det kunna gå att genomföra via nätet? Det rent formella iaf? Oas årsmöte sker via epost. Men det är ju en betydligt mindra apparat där styrelse och ledarskap läser och skriver och skickar.

Mera sorgligt är att alla möten, all gemenskap, all återseendets glädje förmenas oss. Borde vi trots allt mötas? Ja, jag menar inte i Jönköping, utan i mindre skala? Det är svårt det här. Men evangelium borde förkunnas och glädjen över påskens under och annat sådant borde finnas ibland oss.

Har man inte alltid sökt sig samman i svåra tider? Och nu ska vi sitta och kura i våra vrår? Jo, jag vet att det smittas och insjuknas och så. Men ändå?

Andreas Holmberg sa...

Vi söker oss samman på nya sätt! Och nån slags årsmöte lär det bli.