tisdag 20 september 2016

Missionshelg, medlemsmöte och flyttdag

Påskvänner!

Härlig missionshelg i Delsbo har vi haft! Har tyvärr inte tid att beskriva den i detalj, men både information och uppbyggelse gavs i rikt mått. Två föredrag av Agne Nordlander ("Väckelse och växtvärk" respektive "Gud har inte gett oss modlöshetens ande") hann jag höra (missade tyvärr Erik Johanssons inledande). Helgsmålsbönen och högmässan i själva Delsbo kyrka - båda ledda av missionssekreterare Erik Johansson och kantor Christian Broberg - var båda mycket upplyftande trots det allvarliga budskapet till oss rika.

Igårkväll var det medlemsmöte för EFS Njutånger på Brogården. Själv kunde jag inte vara med (vi lämnade barnen ensamma en hel kväll i fredags p.g.a. jobbet, och när min fru for på ett långt föräldramöte i går kväll ville vi inte lämna dem ensamma så snart igen). Men jag for som hastigast förbi och sa "hej" i varje fall! Bl.a. diskuterades inköp av robotgräsklippare.

Nu på fredag kl. 09.00 blir det "flyttdag" då vi tar grejor från Brogården in till bönhuset. Alla är välkomna att hjälpa till (kaffe brukar det också bli ;).

Inga kommentarer: