fredag 8 februari 2013

Tin Mörk på EFS Njutånger imorgon

Påskvänner!

Vill bara påminna om att Tin Mörk, förut vår distriktsföreståndare, nu vår nationella missionssekreterare, kommer till Njutångers EFS-bönhus (OK, kyrka då) i morgon eftermiddag. Man kan fika 15.30, delta i ett bibelstudium 16-17, äta god middag 17-18 och delta i kvällsgudstjänst/helgsmålsbön 18 och framåt.

Jag inser ju att jag borde ha gjort reklam tidigare för att någon utbyssare skulle ha chans att nappa. Men jag har "flunsat" i veckan och ändå haft en del att göra. Alla som har vägarna förbi är mycket välkomna! (Jo, ni andra också ;). Ett ypperligt sätt att inleda Fastlagsfirandet!

Sen kan ni fortsätta med att komma på söndagens högmässa i Njutångers 1300-talskyrka - där jag har äran att spela orgel - och äta semlor i S:t Olofsgården efteråt. Ännu en kyrkhelg att vara glad för innan den verkliga "tråkfastan" - uppbygglig den med, givetvis -  börjar på Askonsdag, då jag spelar i S:ta Maria kapell i Iggesund.


Gud bevisar sin kärlek till oss
genom att Kristus dog för oss
medan vi ännu var syndare.

2 kommentarer:

SigridL sa...

Tolvhundratals!!!

Andreas Holmberg sa...

Ja, jag skrev det först, faktiskt. Sedan tänkte jag: Nja, det är nog bara någon murdel kvar av den, så jag ska inte överdriva. Jag trodde ju tidigare att Enångers kyrka var 1300-tals och så visade den sej bara vara 1400-tals... Men OK kör för 1200-tal!