onsdag 3 februari 2010

Är du riktigt mänsklig?

Påskvänner!

En bra sak med Budis´ nya hemsida är att Erika Cyrilluss(?) blogg nu är direkt kommenterbar. Men naturligtvis kräver det ett visst mått av självbehärskning från min sida - varför är det så mycket roligare att kommentera vad andra skriver än att själv knåpa ihop en text i något helt nytt ämne? (Fast att "knäcka koden" som ska bevisa att det är en människa som kommenterar var så svårt att jag lyckades först på åttonde försöket - undrar hur det går för synskadade och gamla!).
En annan bra sak är att Erikas blogg nu blir lättare att länka till - och förmögen att "flyta ovanpå" de andra bloggarna i högerlisten när hon just precis skrivit en ny text! Nu väntar vi på nästa ;o). Liksom på en NÅGOT mer färdig hemsida; just nu ligger lite för många "testtexter" kvar där man faktiskt förväntar sej en krönika eller ett debattinlägg.
F.ö. var hela pappers-Budis - den nyformgivna som kom till Bollnäs igår - mycket matnyttig och uppbygglig! Prenumeration för 2010 rekommenderas. Stort tack till hela redaktionen!

Låt mej växa stilla
som ett träd i skogen.
Gör mej i det lilla
för det stora mogen.

3 kommentarer:

Lars Bergman sa...

På tal om att knäcka koder: Budis? Det krävdes ett klick på länken för att förstå vad som avsågs... :)
/Lars

Andreas Holmberg sa...

Den var bra, Lars ;o). Får kanske räknas in under kategorin "Bergmans bryderier"?

Men eftersom den här bloggen handlar om EFS förväntas man känna till både vad EFS är för något (möjligen även vad förkortningen officiellt står för ;), vem som är missionsföreståndare och vad rörelsens tidning heter och kallas. Så det så!

Lars Bergman sa...

:)